Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهمند پور صبح امروز سه‌شنبه در آئین اختتامیه برنامه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر شهر دزفول که در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور برگزار شد، اظهار کرد: مهم‌ترین عامل رشد و شکوفایی یک جامعه تحقیق و پژوهش هست که پایه و اساس خودکفایی است.

وی افزود: آنچه باعث هراس دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران شد، اقدامات محققانه‌ای است که باعث خودکفایی ما در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه هسته‌ای و علمی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول عنوان کرد: کشور ما در حوزه دست‌یابی به واکسن ویروس کرونا نیز گام‌های مثبتی را برداشته است که این امر نشان‌دهنده قدمت تحقیق و پژوهش در کشور است.

فرهمند پور با اشاره به جندی‌شاپور باستان و جایگاه ارزشمند دزفول در حوزه علم، گفت: در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان اثری از علم و دانش نبود، مراکز علمی در ایران فعالیت داشته‌اند که این امر باعث افتخار است.

از پژوهشگران دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دعوت به عمل می‌آید

وی با تقدیر از فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه جندی‌شاپور، عنوان کرد: از همه اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی که بتواند مشکلی را از مشکلات شهر در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال و امنیت برطرف کند و راه بردی باشد که به وسیله آن بتوانیم چالشی در شهرستان را برطرف کنیم، استقبال خواهیم کرد.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول در ادامه بیان کرد: در حال حاضر یک تیم تخصصی در حوزه امنیت شهر در حال فعالیت هستند؛ این تیم در حال تحقیق در زمینه عوامل و ریشه ناامنی‌ها، سرقت‌ها و راه‌های مقابله با این معضل است؛ همچنین این تیم در برخی مناطق شهر در حال تحقیق در زمینه ریشه استعمال مواد مخدر است.

فرهمند پور تأکید کرد: طرح‌ها، هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌های ما در زمینه ارتقای امنیت بر اساس نتایج تحقیقات این تیم تخصصی جلو خواهد رفت که لازم است دانشگاه جندی‌شاپور نیز در این زمینه یاریگر ما باشد.

سرانه مقاله دانشگاه جندی‌شاپور ۱.۳۹ درصد است

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور امسال نیز همچون یک دهه اخیر میزبان پژوهشگران و دستاوردهای آنها بود اما امسال به دلیل شیوع کرونا این برنامه به صورت مجازی برگزار شد.

«محمدرضا عصاری» افزود: شعار هفته پژوهش که «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» است متناسب با شعار سال طراحی شده که امیدوار هستیم با فعالیت‌های صورت گرفته شمال خوزستان بتواند گام‌هایی را در راستای رفع مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه بردارد.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با بیان اینکه این دانشگاه در سال‌های سعی کرده المان‌ها و اجزای پژوهش را در کنار هم قرار دهد، تصریح کرد: با همکاری معاون علمی ریاست جمهوری و بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که منعقد شد، مقرر شده است که در تاریخ ۲۲ بهمن مرکز نوآوری و شکوفایی در دانشگاه جندی‌شاپور راه‌اندازی شود.

عصاری اضافه کرد: این مرکز یکی از المان‌های پژوهش‌های کاربردی در کشور است که قطعاً با راه‌اندازی آن شمال خوزستان در این زمینه تقویت و فعال خواهد شد؛ لذا با فعال شدن این المان پژوهشی قطعاً استارتاپ ها و کارآفرینی تقویت خواهد شد و این مرکز صرفاً مختص دانشگاه نیست و به منظور بارور شدن استعدادهای منطقه از تمام ظرفیت‌های منطقه‌ای حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه عنوان کرد: اعتبار پژوهانه دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور در سال ۹۲ حدود ۱۸ میلیون تومان بود اما امسال این اعتبار به ۷۲۰ میلیون تومان رسیده است تا برای کارهای پژوهشی در اختیار اعضای هیئت‌علمی دانشگاه قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با بیان اینکه اعتبار طرح‌های ارتباط با صنعت در دانشگاه جندی‌شاپور تا قبل از سال ۹۲ بالغ‌بر ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود، گفت: امسال این اعتبار به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده که نشان‌دهنده اهتمام دانشگاه جندی‌شاپور در حوزه صنعت است؛ همچنین سال گذشته نیز ۲ طرح از این دانشگاه از سوی وزارت علوم به عنوان طرح‌های برتر معرفی شدند.

عصاری همچنین بیان کرد: سرانه مقاله دانشگاه نیز از حدود ۰.۲۳ درصد در سال ۲۰۱۲ به ۱.۳۹ درصد در سال ۲۰۲۰ رسیده که البته همچنان برای ما قانع‌کننده نیست و تلاش می‌شود این سرانه افزایش یابد.

وی با بیان اینکه دانشگاه در نسل چهارم خود به دنبال ورود در بحث‌های روز جامعه است، افزود: چهار نسل آموزش، پژوهش، کارآفرینی و ورود به بطن جامعه در کنار هم منجر به توسعه خواهند شد؛ لذا مسئولان باید از ظرفیت دانشگاه در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کنند و تلاش ما این است بتوانیم در این زمینه نیز کوشا و فعال باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این آئین از پژوهشگران برتر شهر دزفول در حوزه‌های مختلف تجلیل شد.

نمایشگاه ارائه دستاوردهای پژوهشی از ۲۲ تا ۲۷ آذرماه به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور برگزار شد.

وب سایتی در این راستا طراحی و دستاوردهای پژوهشی سازمان‌ها و نهادها به صورت فایل و کلیپ در آن بارگذاری شد.

کد خبر 5096429

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری دزفول تحقیقات علمی دانشگاه علوم پزشکی دزفول طرح های پژوهشی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه شهرکرد گرگان محدودیت های کرونایی آلودگی هوا شهرستان کرج تبریز عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران دانشگاه صنعتی جندی شاپور دانشگاه جندی شاپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند