Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا عصاری روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: شخصیت‌های برجسته‌ای چون یعقوب لیث صفاری باید به درستی در جامعه معرفی شوند به همین منظور با رایزنی با مسوولان فرهنگی زابل، پیشنهاد خواهرخواندگی این شهر و دزفول داده شده و مورد استقبال قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه پیگیری برای برگزاری کنگره از زادگاه تا بارگاه یعقوب لیث صفاری در حال انجام است، ادامه داد: دانشگاه‌های زابل و جندی شاپور دزفول و استانداران خوزستان و سیستان و بلوچستان از برگزاری این کنگره استقبال کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت: مقدمات کنگره از زادگاه تا بارگاه یعقوب لیث صفاری انجام شده است و منتظر رای نهایی کمیته فرهنگ و تمدن هستیم.

آرامگاه یعقوب لیث صفاری در شهر جندی شاپور در ۱۰ کیلومتری دزفول به شوشتر قرار دارد. این آرامگاه اثری برجا مانده از دوره تیموریان است که در هشتم دی‌ماه ۱۳۷۸ با شماره ۲۵۵۰ در ردیف آثار ملی قرار گرفت.

عصاری در ادامه با بیان اینکه شهرستان دزفول با داشتن ظرفیت‌های بالای باستانی و فرهنگی، ظرفیت جذب گردشگر فرهنگی را دارد، گفت: وجود دانشگاه باستانی جندی شاپور، پل ساسانی، آسیاب‌های آبی، چغامیش، چغابنوت و دیگر نقاط باستانی با ارزش می‌تواند دزفول را به هدف گردشگران فرهنگی تبدیل کند.
وی افزود: برای توسعه گردشگری در منطقه، نشست‌هایی با اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول برگزار و تلاش می‌شود بستر جذب گردشگر فرهنگی در منطقه فراهم شود. 

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: دانشگاه نباید به صورت جزیره‌ای عمل کند بلکه مردم باید برای رفع دغدغه‌های خود از بستر فکری، عقلی و توانمندی دانشگاه استفاده کنند.
وی بر ضرورت پوست اندازی دانشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: دانشگاه باید از تفکر آموزش محوری خارج و پاسخگوی دغدغه محیط پیرامون باشد.

مهارت آموزی، محور برنامه راهبردی دانشگاه جندی شاپور دزفول 
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول مهارت آموزی را محور برنامه راهبردی این دانشگاه دانست و گفت: پیشنهاد شده بخشی از دوره آموزشی به مهارت آموزی دانشجویان اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه محور مهارت آموزی در برنامه سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۵ دانشگاه جندی شاپور تدوین شده است، افزود: دانشجو باید در مقطعی از تحصیل به بازار کار و صنعت بپردازد تا پس از کسب مهارت‌های لازم مسیر تکمیل آموزش خود را طی کند.
عصاری بیان کرد: دانش آموختگان باید همراه با مدرک تحصیلی یک مهارت نیز در دانشگاه کسب کنند که در این خصوص تامین نیازهای منطقه و کشور مدنظر است و براساس آن برنامه‌ریزی می‌شود.
وی افزود: افزایش اعضای هیات علمی، مهارت آموزی در سطح کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و جهت‌دار کردن فعالیت‌ها با نیاز منطقه و کشور محور برنامه‌ریزی‌های دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول می‌باشند.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: باید ظرفیت‌های بالقوه منطقه شناسایی و بارور شوند که برای رسیدن به این هدف، علاوه بر اعضای هیات علمی باید از خبرگان صنعت نیز استفاده شود.

عصاری در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص زمین‌های این دانشگاه جنب شهر صفی‌آباد نیز گفت: کشت زمین‌های متعلق به این دانشگاه و برخواستن خاک موجب آزار شهروندان صفی‌آباد شده که در نظر داریم با درختکاری کارشناسی حاشیه این زمین‌ها مشکل را برطرف کنیم.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری سیستان و بلوچستان دزفول زابل خوزستان میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سیستان و بلوچستان دزفول زابل خوزستان میراث فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سیستان و بلوچستان دزفول زابل خوزستان میراث فرهنگی اخبار کنکور دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور یعقوب لیث صفاری مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاداسلامی کشور امروز در شورای استانی دانشگاه آزاد کردستان با بیان اینکه فارغ التحصیلان بدون مهارت دچار کمبود کار و شغل خواهند شد گفت باید با ورود رشته‌های مهارتی و مهارت آموزی زمینه را برای اشتغال جوانان فراهم کرد.

سروری مجد در این جلسه از ایجاد سامانه پژوهش یاب برای رصد فعالیت دانشگاه در سراسر کشور خبر داد و گفت ساماندهی امور جذب هیئت‌های و جلوگیری از رکود علمی از اهداف ایجاد این سامانه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم در این جلسه از ثبت نام ۱۳ هزار و ۶۴۲ دانشجو در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت امسال ۳۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش دانشجو داشته ایم.

میمنت آبادی گفت دانشگاه آزاد استان کردستان در حال حاضر در بیش از ۳۰۰ رشته از کاردانی تا دکترای تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند و پارسال ۸ رشته به رشته‌های آموزشی این دانشگاه اضافه شد.

در ادامه این مراسم مرکز آموزش و توسعه فناوری‌های پیشرفته این دانشگاه در راستای تحقق مهارت آموزی در دانشگاه افتتاح شد.

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • دزفول خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی در پیشینه خود دارد
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران