Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه‌سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین گفت: دانشگاه جندی شاپور دزفول با وجود اینکه تازه تاسیس است، ولی با حرکتی پرشتاب در حال توسعه است و امیدواریم طرح‌های آن با همکاری مسئولان این شهرستان با شتاب بیشتر اجرا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به پیشینه باستانی دانشگاه جندی شاپور دزفول اظهار کرد: امید است این دانشگاه با تلاش جهادی در دزفول احیا شود و موفقیت‌های آن تداوم یابند.
محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول نیز در حاشیه این آیین گفت: کلنگ زنی فاز نخست محوطه‌سازی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اسفندماه سال ۹۷ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شده بود که اکنون به بهره برداری رسید.
عصاری افزود: عملیات محوطه سازی دانشگاه جندی شاپور دزفول در وسعت ۴۰ هکتار با اعتباری افزون بر ۸۰ میلیارد ریال و در مدت ۱۸ ماه انجام شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ادامه داد: اقداماتی نظیر ایجاد تاسیسات زیربنایی، کانال زهکشی، عملیات روشنایی، پارکینگ با ظرفیت ۱۵۰ خودرو، ایجاد سیستم آبیاری تحت فشار به وسعت ۴۰ هکتار، ۲۵ هزار مترمربع آسفالت و کاشت ۴۰ هزار اصله درخت در عملیات محوطه سازی این دانشگاه انجام شده است. امید است تا ۲ سال آینده فاز دوم محوطه سازی دانشگاه نیز انجام شود.
وی با اشاره به آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه بیان کرد: بهره برداری از این دانشکده باعث افزایش ظرفیت‌های آموزشی و پژوهش‌های کاربردی و بنیادی خواهد شد.
عصاری با بیان اینکه این دانشکده در چهار طبقه احداث می‌شود و دارای سالن آمفی تئاتر، فضای اداری و آموزشی است، افزود: طراحی و معماری دانشکده مهندسی مکانیک از معماری دانشگاه جندی شاپور باستان الگو گرفته شده است.
وی اظهار کرد: دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان یک طرح ملی و جزو طرح‌های سازمان برنامه و بودجه آمده و برای آن ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: دانشکده مهندسی مکانیک پنج هزار مترمربع زیربنا دارد که بهره برداری از آن یکی از اقدامات موثر در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، مهندسی و پژوهشکده‌های کاربردی است.
وی گفت: دانشگاه صنعتی جندی شاپور به سمت دانشگاه‌های جامعه محور پیش می‌رود و با بهره برداری از دانشکده مکانیک با نیاز‌های آتی و رویکرد دانشگاه‌های جامعه محور همخوانی دارد.
عصاری با بیان اینکه این دانشکده طبق پیش بینی سازمان برنامه و بودجه در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می‌رسد، افزود: توجه دولت به توسعه آموزش عالی در شمال خوزستان در شرایط اقتصادی کنونی نشان از اهمیت آن است.
وی بیان کرد: این دانشگاه دارای ۶ دانشکده مصوب، سه هزار دانشجو و ۸۰ عضو هیات علمی است که تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد اعضای هیات علمی به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با بیان اینکه ۲۰ درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده جندی شاپور از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده که ظرفیت خوبی در شمال خوزستان محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول وزیر علوم منصور غلامی رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول دانشگاه جندی شاپور تحقیقات و فناوری بهره برداری محوطه سازی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه با عناوین پایش پهنه‌های آب با استفاده از نسل جدید ماموریت‌های ارتفاع‌سنجی رادار ماهواره‌ای، تعیین موقعیت آنی با استفاده از سامانه ملی هدی، سامانه‌های تحت وب کارتوگرافی، بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء در بستر زیرساخت داده مکانی و مدل‌سازی جریان‌های سطحی دریایی با استفاده از نرم‌افزار MIKE ۲۱ و همچنین ۴ موضوع سخنرانی تخصصی و علمی و یک نشست تخصصی با عنوان ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش خصوصی و مشارکت مردم در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی، با مدیریت حمیدرضا سیدین بروجنی، معاون فناوری و اطلاعات مکانی سازمان نقش برگزار گردید.
در روز دوم از بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی با عناوین بکارگیری چارچوب یادگیری عمیق در بخش‌بندی ویدئو‌های پهباد_مبنا نواحی شهری، پردازش تصاویر راداری در نرم افزار NEST، پیاده سازی ورود اطلاعات داوطلبانه مکان محور (VGI) در بستر SDI، تحلیل‌های مکانی در بستر سرویس‌های زیرساخت‌های داده مکانی، آشنایی با عملیات طیف سنجی و کاربرد آن در سنجش از دور، نقش موثر GIS در توزیع عادلانه آب در تنش‌های آبی و همچنین ۴ سخنرانی‌های کلیدی و تخصصی و یک نشست تخصصی با موضوع " توسعه دریامحور و جایگاه نقشه و اطلاعات مکانی در تحقق آن" با مدیریت علی سلطانپور، مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی برگزار شد.
پس از تشکیل چندین کمیته علمی مقالات ارسال شده به همایش، مقالات پذیرفته شده برای ارائه به صورت سخنرانی و ارائه پوستری، انجام شد و در روز اختتامیه از مقالات برتر تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • آیین تجلیل از جانبازان تیپ ۵۵ هوابرد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز